Reacties.reactie

De beste reklame wordt gegeven voor de cursisten die bij Rijschool Ruigrok een opleiding hebben voltooid. Hieronder treft u een aantal reacties van cursisten aan.

Rijlessen

Julia van AerdeVoor iedereen die het toch spannend vindt om te beginnen, raad ik Rijschool Ruigrok zeker aan! Arjan is een goede rij-instructeur, omdat hij rustig is en veel geduld heeft. Daarnaast is hij duidelijk en dat vond ik heel prettig. De sfeer in de auto was altijd goed en tijdens het autorijden was er altijd ruimte voor gezellige gesprekken. Ik denk dat ik zonder Arjan nooit mijn rijbewijs gehaald zou hebben. Bedankt!
Julia

Auto rijlessen

Tijn AkerboomSuper fijne rijschool! Ik kon op mijn eigen tempo leren auto rijden en ben daardoor ook in 1x geslaagd! Het waren gezellige, maar ook serieuze lessen. Arjan bedankt !!
Tijn Akerboom

Geslaagd

Mieke van RhijnHet was een top tijd bij Arjan. Hij is eerlijk en echt goed dingen uit. Je krijgt de tijd om alles op je eigen tempo te leren. Hierdoor ben ik in een keer geslaagd na 35 lessen. Bedankt voor de leuke en gezellige tijd.
Mieke van Rhijn

Rijlessen

Kirsten de JongHeel erg bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen veel succes nog in de toekomst groetjes
Kirsten

Super rijschool

Noah AartmanEcht een super leuk en leerzame tijd gehad, ook heb ik erg veel gelachen met Arjan.
Echt een aanrader voor al wil je je rijbewijs halen.
Noah Aartman